[authorInfo]

Tag results:

Fatjana Kazani

Municionet e pashpërthyera ushtarake ende kërcënojnë jetë

Në 20 vitet e fundit 151 persona kanë humbur jetën dhe 851 të tjerë janë plagosur nga mbetjet shpërthyese, luftarake, në një kohë kur rreziku në disa zona është ende i...

Popular