[authorInfo]

Tag results:

Gëzim Hilaj

Mungesa e perspektivës dhe e subvencioneve në bujqësi përgjysmon banorët e fshatrave të Kukësit

Musa Hila, 58 vjeç, banor në Njësinë Administrative “Malzi” të Kukësit, në vitin 1992 ka mbjellë 2 hektarë tokë me misër dhe fasule dhe 1 dynym e gjysmë shalqi. Por, këtë...

Metamorfoza e Lumës – nga lumë, në kaskadë hidrocentralesh

Tri vite më parë, Romana Vllahutin, ish-kryetarja e delegacionit të BE-së në Tiranë, nga fshati Shishtavec i Kukësit bëri një thirrje kundër ndërtimit të hidrocentraleve. Ajo iu kërkoi banorëve të zonës...

Popular