[authorInfo]

Tag results:

Inva Hasanaliaj

Kripa e zezë, e ndaluar të përdoret, por sërish shitet në treg

Kripa e zezë është kripa e papërpunuar, e cila merret direkt nga vaskat e prodhimit të kripës në bregdet. Ajo quhet e zezë për shkak të përmbajtjes së elementeve të huaja,...

Shfrytëzimi i Shushicës për ndërtimin e rrugës i kushton shtrenjtë mjedisit

Shtrati i lumit të Shushicës – dega e dytë më e madhe e Vjosës po shfrytëzohet intensivisht nga kompania austriake Strabag AG për ndërtimin e rrugës së Lumit të Vlorës, një praktikë e...

Portalet informative, gazetarët nën presionin e klikimeve

Një vëzhgim me 10 të intervistuar tregon se gazetarët e portaleve janë të paprofilizuar, të shkëputur nga terreni, të keqpaguar, në një fushë ku ka prioritet vetëm shpejtësia e përcjelljes së...

Pazari i Krujës, me qeleshe “Made in China”

Një projekt që synon nxitjen e prodhimit vendas, ruajtjen e trashëgimisë dhe uljen e produkteve të marra nga jashtë, nuk po jep frutet e duhura. Turistët në pazarin e vjetër të Krujës...

Popular