[authorInfo]

Tag results:

Jona Kaso

Energjia hidrike: Dështimi për të arritur pavarësi energjitike dhe burimet e mundshme alternative

Authors: Amogh Matthews dhe Jona Kaso Pavarësisht numrit të madh të hidrocentraleve që prodhojnë energji, Shqipëria është ende në mes të një krize energjitike me çmime të larta energjie për qeverinë dhe...

Ping-Pongu me HEC-et në Gur të Bardhë

Guri i Bardhë është pjesë e projektit “100 fshatrat”, të përzgjedhura nga qeveria shqiptare për t’u mbështetur financiarisht për zhvillimin e turizmit. Pavarësisht këtij fakti dhe vendndodhjes vetëm tre kilometra nga...

Muso HC Qytezë, hidrocentrali me kontratë 30-vjeçare, i cili ka prodhuar vetëm një vit energji

Janë dashur 10 vite për të ndërtuar hidrocentralin mbi lumin Devoll, leja për të cilin u mor në vitin 2008 (megjithëse kontrata ka qenë për një vit); hidrocentral që ka arritur...

Air Albania, stadium “sakat” për sportistët

Për më shumë se 70 vjet nga ndërtimi i tij, stadiumi Qemal Stafa shërbeu si stadium kryesor në Shqipëri, shtëpia e Kombëtares shqiptare, si dhe shtëpia e garave atletike dhe ngjarjeve...

Ti nuk do të blesh maskë!

 “Je në listën e zezë si klient. Ty nuk do të shesim maskë”. Shkak për këtë përgjigje refuzuese të njërës prej së paku 35 “kompanive” që ofrojnë maska përmes Facebook dhe Instagram...

Popular