[authorInfo]

Tag results:

Klivia Kafexhiu

Transporti publik në Tiranë mes problemeve të panumërta dhe përpjekjes për t’i zgjidhur përmes importimit të autobusëve të përdorur, hibridë

Në këto ditë nëntori me temperatura të pazakonta, dhe mbipopullimit në një qytet si Tirana, që po arrin në afro 1 milion banorë, lëvizja urbane është kthyer në një sfidë. Përdorimi...

Rindërtimi i shkollave në Tiranë, probleme me vonesat dhe harxhime të pajustifikuara

Nëse kryen një kërkim të thjeshtë në rrjet, informacionin për shkollat e reja apo të rikonstruktuara me fondet e Bashkimit Evropian në Shqipëri e gjen me lehtësi. Kërkimi i informacionit për...

Popular