[authorInfo]

Tag results:

Mariglen Murrja

Air Albania, premtimi për çmime low cost ka mbetur në letër

Air Albania u prezantua nga qeveria shqiptare si premtim për çmime më të ulëta për konsumatorët, por 10 muaj pas fluturimit të parë kompania nuk mund të quhet low cost dhe...

Popular