[authorInfo]

Tag results:

Marjo Braka

Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore

Mijëra banorë të fshatrave  Zhupan, Drizë dhe Plyk në Fier prej vitesh ankohen për nivelin e lartë të ndotjes si pasojë e depozitimit të mbetjeve të rrezikshme në ambientet e ish-Azotikut...

Emergjencë mjedisore dhe financiare, incerenatori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro

Që prej 2016-s qeveria i ka paguar rregullisht koncesionarit milliona euro për realizimin e inceneratorit të Fierit. Kjo vepër parashikohej të zgjidhte problemin e trajtimit të mbetjeve të qytetit që prodhon...

Popular