[authorInfo]

Tag results:

Megi Cuka

Publiciteti dhe shitja pa kriter në televizion e suplementeve mjekësore

Reklamat televizive apo më gjerë, të barnave farmaceutike, si ato pa recetën e mjekut, apo suplementet ushqimore apo mjekësore, janë kthyer në një realitet të përditshëm për konsumatorin shqiptar, me personalitete...

Krimi kibernetik, të gjithë të rrezikuar

Pandemia solli një rritje të rasteve të krimit kibernetik dhe policia po përballet me një numër të shtuar të denoncimeve të qytetarëve. Krimi kibernetik, sipas policisë, shfaqet në blerjet online, në aksesin...

Popular