[authorInfo]

Tag results:

Melsena Danglli

Kompanitë celulare në Shqipëri dhe monopoli i ofertave në treg

Nuk ka rëndësi, nëse je abonent i Vodafone, ALBtelecom apo ONE - sërish çdo muaj duhet të paguash të paktën 10 mijë lekë të vjetra për të patur internet në celular dhe për...

Illyrian Guard, kompania shtetërore që dhunon konkurrencën e lirë

Në fillim të muajit prill 2019 qeveria krijoi një strukturë të re policore, Illyrian Guard, e cila do të operonte në treg si shoqëri tregtare për të ofruar shërbime me pagesë...

Popular