[authorInfo]

Tag results:

Neada Mucaj

Air Albania, stadium “sakat” për sportistët

Për më shumë se 70 vjet nga ndërtimi i tij, stadiumi Qemal Stafa shërbeu si stadium kryesor në Shqipëri, shtëpia e Kombëtares shqiptare, si dhe shtëpia e garave atletike dhe ngjarjeve...

Popular