[authorInfo]

Tag results:

Rakela Hunci

“Ti qeke shum e trashë!”*

https://youtu.be/Ojzco4TliR8 Ofertat muzikore rrugëve të atdheut të bëjnë të pyesësh veten: ‘Mos po më bëjnë gjë veshët?’ Mëngjeseve të të shtunave, i vetmi vend ku i bëhet ta tërheqë veten zvarrë nga krevati...

Fëmijët e “të zgjedhurve” braktisin shkollat publike

Të gjithë deputetët dhe ish-deputetët, ministrat dhe ish-ministrat i shkollojnë fëmijët e tyre në institucione private me emërues të përbashkët faturat e larta, të cilat në disa raste janë të barabarta...

Popular