[authorInfo]

Tag results:

Redaksia ACQJ

Lufta për gjykatat, avokatët të përçarë, por pasojat bien mbi qytetarët

Autore: Ina Allkanjari Luljeta Kamberaj, është nga qyteti i Vlorës dhe prej 6 vitesh po përpiqet të marrë drejtësi nga gjykata. Problemet e saj u bënë kritike ditën që e larguan nga...

Harrohen policët e regjimit 41-bis, të ekspozuar ndaj të rrezikshmëve

“Nga dita kur në muajin shtator 2020 u hapën dyert e 41-bis që ne i themi ‘burgut brenda burgut’, ne oficerët e këtij regjimi nuk kemi marrë trajtimet financiare e parashikuara...

Popular