[authorInfo]

Tag results:

Semiljana Azizi

Mes dating dhe telenovelave turke, si po e (keq)transformojnë televizionet realitetin shqiptar

Ekspertët e medias ngrenë shqetësimin se pushtimi i televizioneve me këto programe po e shtrembëron perceptimin e audiencës dhe i shtyn të rinjtë e të rejat drejt modeleve të pashëndetshme. Salla e...

Popular