Tag results:

Xhuana Çallaku

Rindërtimi në Kombinat: Banorët, pa informacion për të ardhmen e shtëpive dhe bizneseve të tyre

Në zonën e Kombinatit, në Tiranë, në vitin e tretë pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, ende nuk kanë filluar punimet për rindërtimin e banesave. Alfred Pietra është njëri nga banorët e...

Popular