[authorInfo]

Error 404 - Not Found

Seems like the search you executed didn't return any results. Maybe you misspelled something, so we would kindly ask you to try again.

Latest Articles

Sa pikë ke ti? Një histori e përdorimit të teknologjisë së informacionit si mjet për të dhunuar integritetin personal të punonjësve të administratës

“-Sa veta ke ti? -25 -Dua 25 shkarkime të aplikacionit - Po ç’është kjo? Si mund t’i detyroj njerëzit? -Nuk është për diskutim kjo!” Kjo bisedë është zhvilluar brenda zyrës së një drejtori në një ministri në kryeqytet, ku nuk bëhej fjalë për shkakrime të aplikacioneve...

Bie motoja ‘shëndet për të gjithë’, shteti ngre supet për analizën e qelizave tumorale

Mirela prej 4 vitesh është në luftë për të mbijetuar. Me një shami të bukur me lule, të vendosur në kokë për të fshehur rënien e flokëve të saj,  tregon se prej 4 vitesh kurohet në spitalin Onkologjik, të qendrës spitalore...

2 vite nga rihapja e dosjes për ’21 Janarin’, organi i akuzës: Çështja është në fazën e hetimeve

“Isha betu mos me u marr ma me kët’ pjesë se veç sherrin i kam pa ”,- kështu nisi fjalën e tij, për “Sinjalizo”, Hysni Peposhi, mik dhe dëshmitar i vrasjes së Hekuran Dedës. Sot, më shumë se një dekadë, pas...

Nga buxheti ‘avullojnë’ 805 miliardë lekë, por dëmi ekonomik nuk u hetua

Për gati dhjetë vjet nga buxheti i shtetit kanë 'avulluar' miliarda lekë. Nga periudha 2012-2021 vlera e dëmit në buxhet arrin vlerën e 805 miliardë lekë. Thënë ndryshe, sa buxheti i dy viteve i shtetit shqiptar. Arsyet e këtij dëmi ekonomik janë të...

Ligji për regjistrimin e pronarëve përfitues, dy vjet pas hyrjes në fuqi, ende me probleme në zbatim

Dy vjet pas hyrjes në fuqi të ligjit për regjistrimin e pronarëve përfundimtar përfitues të bizneseve në Shqipëri, afatet për regjistrimin e këtyre të fundit janë shtyrë në mënyrë të herëpashershme, ndërkohë që QKB nuk ka vendosur asnjë masë penalizuese për...

Popular

Sa pikë ke ti? Një histori e përdorimit të teknologjisë së informacionit si mjet për të dhunuar integritetin personal të punonjësve të administratës

“-Sa veta ke ti? -25 -Dua 25 shkarkime të aplikacionit - Po ç’është kjo? Si mund t’i detyroj njerëzit? -Nuk është për diskutim kjo!” Kjo bisedë është zhvilluar brenda zyrës së një drejtori në...

Bie motoja ‘shëndet për të gjithë’, shteti ngre supet për analizën e qelizave tumorale

Mirela prej 4 vitesh është në luftë për të mbijetuar. Me një shami të bukur me lule, të vendosur në kokë për të fshehur rënien e flokëve të saj,...

2 vite nga rihapja e dosjes për ’21 Janarin’, organi i akuzës: Çështja është në fazën e hetimeve

“Isha betu mos me u marr ma me kët’ pjesë se veç sherrin i kam pa ”,- kështu nisi fjalën e tij, për “Sinjalizo”, Hysni Peposhi, mik dhe dëshmitar...