[authorInfo]

Sample Category Title

Të Fundit

31 Minuta

Barrierat në komunikim

Anës lumit buroj dhe unë

Dokumentari i pestë i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për...

HEC-et, “peshqeshi” për Zonat e Mbrojtura, banorët humbën ujin dhe turizmin

Banesa e parë në fshatin Melth, një prej fshatrave...

Gurgllon prroi n’malore

Dokumentari i katërt i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për...

Zëri i Lumit

Dokumentari i tretë i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për...

Bjen lodra kur n’igjon lumin

Dokumentari i dytë i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për...

Dritëhijet mbi HEC-et në Librazhd/ Jeta rurale futet në “tub”, duke vjedhur perspektivën e zhvillimit

Togëzi është një ndër fshatrat ku u ndërtua hidrocentrali...

Atje në mal… diçka fshihet

Dokumentari i parë i zhvilluar nga Qendra Shqiptare për...