Mbështetje në mësimdhënie dhe trajnime

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth prodhimit të videove, prodhimit multimedial, prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve investigative/hulumtuese, MOJO, redaktimit dhe publikimit, Ekipi i Mbështetjes së Prodhimit të ACQJ mund ta lehtësojë këtë. Ne mund të ndërtojmë module të përshtatura për nevojat dhe qëllimet tuaja.

Fushat e ekspertizës:

– Gazetari Hulumtuese;

– Prodhimi multimedial;

– Gazetari e të dhënave;

– Gazetari Mobile (MOJO);

– Kontrollimi i fakteve (Fact Checking);

– Edukimi mediatik;

– Prodhim audio/video.

Na kontaktoni:

Paraqisni një kërkesë shërbimi në: info@acqj.al

Na telefononi në: +355688563686

Na vizitoni në: Rruga Pjetër Budi 69, Tiranë, Shqipëri