[authorInfo]

Tag results:

Enejda Groshi

Çrregullimet e shëndetit mendor, epidemia e heshtur e shqiptarëve

Shqipëria po përballet me një rritje të personave që vuajnë nga sëmundjet mendore. Në 5 vitet e fundit (2014-2018), në shërbimet e shëndetit mendor me shtretër ka pasur mbi 21 mijë...

Karantina rriti kërkesat për antidepresantë dhe psikologë

Izolimi gjatë periudhës së karantinës ka nxitur dhe rritur përdorimin e qetësuesve. Sipas disa farmacive të pyetura në Tiranë, mësohet se në këtë kohë janë shitur rreth 30% më shumë antidepresantë. Simptomat më...

Popular